Fără dar și poate, PlayStation 4 este cea mai bună și populară consolă gaming cu peste 74 milioane de bucăți vândute.

Un factor foarte important care contribuie la dominarea pieței de gaming sunt jocurile exclusive al consolei.

Acesta este topul cu cele bune jocuri PS4 din 2018, care nu trebuie sa-ți lipsească din colecție.

1. God of War

god-of-war-walpapper

Poate cel mai așteptat joc al anului, God of War a meritat cu siguranță așteptările. Jocul este pe măsura laudelor, cel mai sofisticat și bine polișat joc din celebra franciza, cea mai bună poveste, efecte vizuale de inaltă calitate, toate acestea fac ca God of War să fie un joc pe care toți deținatorii de ps4 sa-l dețină.

Cumpără God of War

2. Bloodborne

Dacă deții un playstation 4, iți datorezi ție să joci bloodborne . Este foarte asemănător cu seria “Dark Souls” – este facut de aceași companie, dar este mult mai energic și are o temă cosmică de groază care amintește foarte mult de H.P. Lovecraft. Cu cât intri mai mult în joc, cu atât simți mai mult că-ți depășești temerile.


3.Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Down, părea un titlu de aventură, dar mai degrabă este un film de la hollywood transformat în joc video, probabil cu cea mai bună intrigă din orice alt joc creat vreodat, cu personaje incredibile, dialoguri notabile și efecte vizuale de o altă generație.


4. Uncharted 4

Nu trebuie să fi jucat jocurile anterioare “Uncharted” pentru a vă bucura de “Uncharted 4”, unul dintre cele mai frumoase jocuri cinematice pe care le veți juca vreodată. Este produs de Naughty Dog, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din industria jocurilor de astăzi, este o aventură satisfăcătoare, cu o poveste minunată și o inimă mare.


5.Fallout 4

La fel ca toate jocurile “Fallout”, “Fallout 4” este plin de personaje memorabile, arme neobișnuite, și dușmani nebuni. Iar unele misiuni sunt cu adevărat sălbatice. Extinderea merită să fie ridicată la standardele jocului.


6. Dark Souls 3

“Dark Souls 3” este un joc incredibil de dur, plin de satisfacții, care are la bază la poveste puternică și bine zidită. Așadar, dacă ești la rândul tău “dur” îm mediul gaming-ului, iți recomandam Dark Souls 3 pentru a-ți putea testa abilitățile de gamer.


7. Abzu


Nu toate jocurile trebuie să fie stresante. Abzu este minunat pentru că, literalmente, nu puteți muri și este vorba de rezolvarea puzzle-urilor într-un ocean superb. Te joci cu animale de mare și te ocupi de salvarea planetei. Are doar câteva ore, dar este o plimbare incredibilă.


8.Resident Evil 7: Biohazard

“Resident Evil 7” este o respirație proaspătă pentru seria zombie de lungă durată. De data aceasta, jucați din perspectiva de prima persoană în timp ce vă rătăciți intr-o casă dărăpănată lângă o mlaștină din Louisiana. Jocul este foarte concentrat și din fericire nu prea mult lung.


9. The Witcher 3: Wild Hunt

Nu vă veți plictisi deloc în acest joc, the witcher vine la pachet cu nenumerate misiuni și side-quest-uri. Povestea jocului, grafica și caracterele minunate, fac ca The Witcher sa iasă căștigător în mai multe randuri jocul anului 2015.


10.Rise of the Tomb Raider

Pentru oricine care se bucură de o aventură bună, “Rise of the Tomb Raider” este un joc minunat și interesant de jucat cu o multitudine de opțiuni satisfăcătoare și sisteme de progres pentru caracterul, echipamentul și armele.

Desigur, mai sunt o multitudine de jocuri pentru această minunată consolă pe care nu le-am precizat în acest top, dar cu siguranță voi mai scrie despre ele.