Top 6 telefoane ieftine care nu iți sparg contul bancar – Vezi cele mai bune oferte în raport preț / calitate.

Cauți un telefon nou, ieftin și bun ? Atunci ai ajuns in locul potrivit! scartz.ro iți oferă o gamă cu cele mai bune telefoane ieftine de pe piață !

Cum să alegi cel mai bun telefon de buget

Multe telefoane ieftine sunt considerate a fiind de proastă calitate, performanțe minime si un aspect respingător. scartz.ro vă oferă un top 6 cu cele mai ieftine și performante telefoane de buget. Nu neapărat că au un preț redus, dar si oferă o experiență de telefon performant.

Să vedem, unii caută telefon pentru baterie, alții pentru camera. Cei mai mulți insă optează si pentru puterea dispozitivului, ramii, procesorul, sistemul de operare, toate acestea cap la cap formează un dispozitiv perfect.

1. HONOR VIEW 10

HUAWEI HONOR VIEW 10, Ok, nu cel mai ieftin telefon din listă, dar cu siguranță printre cele mai performante.

La prețul noului Huawei primești un prototip de 6GB RAM, camera dual de 20mp, baterie rezistentă de 3750mph și un display edge-to-edge. De asemenea el vine cu cel mai nou sistem de operare – Android 8.0 Oreo. Sună delicios deja ? Poți pune mana pe el chiar acum sau poți citi articolul până la capăt.

Cumpără Honor View 10

2. ASUS Zenfone 3 Deluxe

Un smartphone în cazul căruia precizia de fabricație si excelența tehnologica sunt combinate pentru a crea un aspect foarte elegant, complet metalic, cu o antena ce nu este doar discreta – este complet invizibilă. în plus, la interior, acesta este echipat cu o camera de 23MP cu sistem de focalizare automată TriTech si 6GB de memorie. ZenFone 3 Deluxe este la fel de determinat, dorit si distins precum cei capabili sa intre in posesia lui.

Cumpără Zenfone 3 Deluxe.

3. XIAOMI REDMI NOTE 5

Redmi Note 5, este unul dintre cele mai avantajoase telefoane din 2018, la raport preț -calitate se prezintă foarte generos. Având două camere principale de 12mp/5mp, bateria puternică 4000mah, iar procesorul unul foarte bun cu 4GB RAM, fac ca XIAOMI REDMI NOTE 5 să mulțumească orice pretențios.

Cumpără redmi note 5

4. SAMSUNG GALAXY A6 (2018)

Poate nu cel mai WOW telefon din listă, dar cel puțin aparține unei familii bune. Galaxy A6, este noul telefon de buget al gigantului brand, iar la prețul lui vine și cu o atenție deosebită la detalii.

Design-ul este unul fluid cu margini curbate, ecran generos și senzor de amprentă. Camera frontala este de 16 MP pentru selfi-uri reușite prin funcția selfie flash. Procesorul este unul bunicel – exynos 7870 de tip octa core, care vine la pachet cu 3GB RAM. Un minus, aș spune bateria, care nu depasește 3000mAH. Dar, este un samsung și trebuie să apreciem asta .

Cumpără samsung galaxy a6

5. MEIZU M6S

Meizu M6S, un telefon elegant, simplu si la un raport preț – calitate, cu siguranță iși merită locul in acest top.

Pe  partea hardware dispune de un procesor exynos 7872 de tip hexa core, 3GB RAM, 32 GB stocare. La exterior avem sticlă și o carcasă metalica simplă, dar elegantă. Un design indrăzneț pot spune. Camera principala este tot una se samsung – oferind 16mp, respectiv cea frontală 8mp. Un telefon indrăzneț, ieftin, dar foarte plăcut.

Cumpără Meizu m6s

6. Umidigi s2 Pro

Umi S2 Pro, este marea surpriză din acest top. Lasând brand-ul nu prea popular la deoparte și privint caracteristicile, vom vedea că acest telefon iși merită toți banii.

Un aspect încrezător, elegant, o baterie imensă de 5100mAH și un procesor puternic Octa-Core Helio p25 cu 6GB RAM, fac din acest telefon unul de top.

Pe partea exterioară avem o cameră dual de 13mp + 5mp, iar pe spate dispunem de o cameră perfecte pentru selfi-uri de 16mp.

Cumpără umi s2 pro

 

Tu care crezi că este cel mai bun telefon ieftin din 2018 ? Poți lasa un comentariu mai jos.

There are currently no comments.