Ghid –  Cele mai bune si ieftine televizoare 4K cu preturi sub 2000 Lei.

Daca doresti sa-ti schimbi vechiul TV pe unul nou 4K, scartz.ro , iti ofera un top al celor mai bune si ieftine televizoare de intalta calitate 4k.

Ce inseamna un televizor 4k ?

Unii le spun 4K, iar altii Ultra HD sau UHD, insa indiferent de denumire, un telvizor 4k ofera o calitate a imaginii de 4 ori mai buna decat un aparat HD, culori mai bogate sau alte functii precum ecran curbat.

1. Televizor LED NEI 101 cm

Pentru 1000 de lei, un televizor 4k suna aproape imposibil. Marca NEI, aduce televizoare pe piata romaniei inca din 1993, asta denota o picatura de seriozitate pentru acest brand, iar calitatea este remarcabila la acest pret. Cumpara acum


2. Televizor LED Wellington 109 cm

 

Un televizor de buget, SMART TV, ecran de 109 CM si cele mai vii culori. Asta va asteapta la pretul generos de 1300 de lei. Chiar si cumparatorii actuali vin cu o revizie pozitiva. TV-ul este cu siguranta mult pentru asteptari.

Cumpara acum

3. Televizor LED Samsung 101 cm

Ce-i de la samsung ajung si in lista de astazi prin SMART TV-ul 4k de inalta calitate si functii performante precum UHD Dimming, Smart view, chiar si o telecomanda cu comenzi vocale. TV-ul dispune de un design complet, culori bogate si un ecran de 101 cm. Cu siguranta merita atentie.

Cumpara acum

4. Televizor LED SkyMaster 139 cm

SkyMaster, este un smart tv cu un ecran 4k destul de mare, perfect pentru filme sau chiar jocuri. Dispozitivul dispune de un sistem de operare prin Android, control Wi-fi si alte functii suplimentare.

Cumpara acum


5. Televizor LED LG 109 cm

Bineinteles, si brand-ul Sud Corean se afla in top cu acest model UHD de intalta performanta. Un sistem care combina cele mai bogate culori si o imagine de inalta calitate, la un pret avantajos .

Cumpara acum

There are currently no comments.