Ghid cumpărături – Cele mai bune site-uri pentru imbracaminte si incaltaminte online cu zero riscuri.

Cu toții am comandat cel puțin un produs in mediul online, iar cei mai mulți dintre noi, suntem chiar depedenți de asta. Motivul este simplu, aria magazinelor online este mult mai diversificată, produsele sunt pentru toți pretențioși, iar transportul produselor se fac mult mai repede și ieftin în ultimul timp.

Cei mai mulți dintre noi se feresc insă în a cumpăra produse de imbracaminte si incaltaminte virtual, deoarece se pune problema de marimi, aspect și chiar securitatea unor magazine online.

scartz.ro – vă prezintă însă cele mai sigure, bune și diversificate magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte online, pentru ca, cumpărăturile voastre să fie sigure, rapid și la indemână.

answear.ro

 

answear.ro Multibrand-ul magazin online Polonez, s-a lansat acum și în Romania. Pe site veți găsi o gamă vastă de îmbrăcăminte și încălțăminte din toate brand-urile cunoscute, promoții și reduceri incredibile.

 

elefant.ro

elefant.ro – Cunoscuți inițial pentru gamă largă de cărți online, elefant.ro și-au marit constant rafturile, incluzând chiar și articole de îmbrăminte și incălțăminte, accesorii de toate felurile și multe altele. Branduri internaționale, promoțiile zilnice sau lichidările de stoc, îl fac un magazin online de încredere.

modlet.ro – Sunt cunoscuți datorită calității produselor de încălțăminte oferite la un preț mai mic. Pe site gasiți pantofi din piele, incăltălțăminte damă, dar și adidași cu un aspect unic pentru bărbați. De asemenea, transportul este gratuit în funcție de prețul achiziției sau cel mult 15 lei pentru orice preț de achiziționare.

ppt.ro

ppt.ro – Este site-ul în care prețul produselor este favorabil pentru toată lumea. Prețuri începând de la 10 lei pentru un tricou și continuând tot așa pentru majoritatea produselor din vitrină. Pe site gasiți imbracaminte si incaltaminte pentru adulți, dar si pentru copii.

kurtmann.ro

kurtmann.ro – Cu toții am auzit de bershka, zara sau massimo dutti. kurtmann.ro este un magazin online în care mariile brad-uri își fac apariția. Desigur acest aspect îl face și unul dintre cele mai apreciate magazine online pentru toți pretențioșii.

 

originals.ro

originals.ro – Pe acest site găsiți cea nouă colecție de incălțăminte atât pentru bărbați cât și pentru femei sau copii. De asemenea, el include și o gamă variată de articole de imbrăcăminte sport. Tot aici gasiți functia numită “cabina de probă” , în care poți proba produsele la tine acasă.

lafemme.ro – Pentru doamne și domnișoare, site-ul vă oferă o gamă de produse elegante, prețuri rezonabile și alte oferte. În plus, beneficiați de transport gratuit dacă comanda voastră depasește 49,99 lei.

 

ReadyToWear.ro

readytowear.ro – Poate cel mai diversificat site din listă, combină produse de top, brand-uri celebre și oferte avantajoase. Dacă visezi la rochia perfectă, aici o poți gasi !

 

Atenție ! Site-urile nu sunt clasificate preferențial, ci doar aleatoriu.

Tu unde iți faci cumpărăturile ?

There are currently no comments.